Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/dinsommerhuspartner.dk/public_html/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 4244
Sådan fungerer rengøring | Din Sommerhus Partner

Henter siden, Et øjeblik...

Sådan fungerer rengøringRengøring

Vi har hos Din Sommerhus Partner indgået et samarbejde med Happy Helper og prøver derfor så vidt det er muligt at dække rengøringen ind via dem. Skulle vi stå i en situation, hvor der ikke er Happy Helpers til rådighed, bruger vi et rengøringsfirma.

Du opretter dig som kunde hos Happy Helper og overlader din konto, tilknyttet sommerhuset til os, så vi kan stå for at booke rengøring, samt tildele adgang/koder til Helperen.

Vi giver Happy Helperen 225,- i timen, hvilket f.eks. bliver 810,- for 3 timers rengøring (inkl. servicegebyr til Happy Helper).

Du opkræver rengøringsgebyr fra gæsten. Om du tager 810,- eller 1.000,- for rengøring mod din gæst, blander vi os ikke i. Vi vil dog anbefale at lade gebyret ligge lidt højere end hvad Happy Helper tager, til hvis nu der ikke skulle være en Happy Helper til rådighed.
https://dinsommerhuspartner.dk/wp-content/uploads/2020/02/HappyH_logo1_tyrkis-11-1.png
 • Hyppigt stillede spørgsmål
 • Guide til oprettelse hos Happy Helper

Hyppigt stillede spørgsmål

 • Hvordan pris/tid sættes en rengøring?

Happy Helperen skal som minimum have for 2½ times rengøring. Du kan se hvor lang tid det ca. tager for helperen på Happy Helpers side, ved at indsætte størrelsen på dit sommerhus. Følg evt. dette link: https://happyhelper.dk/booking

 • Skal jeg selv have rengøringsmidler og udstyr?

Ja, du skal selv sørge for at have rengøringsmidler og andet udstyr til rådighed. Her har vi lavet et samarbejde med CleanMaster, som kan levere disse produkter, som i øvrigt lever op til de krav som Happy Helper stiller til rengøringsmidlerne. Du finder disse produkter på vores site via: Det tilbyder vi/ Produkter.

 • Hvorfor give 225,- i timen for rengøring, når det kan gøres billigere?

De helpere der gør rent i dit sommerhus, forventes at udføre rengøringen til perfektion, derfor gives denne forholdsvis høje timeløn. Det er også en faktor der gør at det er attraktivt at gøre rent i sommerhusene fra Din Sommerhus Partner.

 • Kan jeg selv blive Happy Helper og tjene penge på at gøre rent i sommerhuse?

Ja du kan sagtens selv tilmelde dig, hvis du har lyst. Tilmelding som Helper kan ske via dette link til Happy Helper: HER

 • Hvem er ansvarlig hvis Happy Helperen laver skader?

Hvis du vil anmelde en skade, skal du kontakte Happy Helpers support på:

+45 89 88 31 88, support@happyhelper.dk eller via deres kontaktformular.

 • Hvis Din Sommerhus Partner ikke kan få fat på en Happy Helper, hvem gør så rent?

I dette tilfælde, får vi et rengøringsfirma til at klare rengøringen. Når dette er tilfældet, vil prisen selvfølgelig være en anden. Derfor anbefaler vi også at der lægges et højere gebyr på rengøringen, end den Happy Helper tager.

 • Kan jeg også bruge Happy Helper på min hjemmeadresse?

Ja, hvis de er tilgængelige i dit område. Men her skal du huske, at der skal bruges en anden mail ved oprettelse hos Happy Helper.

Hvordan tilmelder jeg mit sommerhus Happy Helper?

Gå ind på https://happyhelper.dk/. Her opretter du en profil.

VIGTIGT: For at oprette en profil, skal du simulere en bestilling af en rengøring til dit sommerhus.

 • Du indtaster dine oplysninger, indtil du når til betalingsdelen. Her afbryder du handlingen, ved at trykke på de 3 stiplede linjer.
 • Tryk: Min profil. Herinde trykker du på konto, scroller ned til Opret nyt betalingskort. Her kan du indtaste dine kortoplysninger.
 • Herefter sender du den mail der er brugt ved oprettelsen, samt koden til os. Nu kan vi booke rengøring til dit sommerhus.

Du kan ikke bruge samme mail til sommerhuset, som til din private adresse, hvis du vælger også at benytte dig af Happy Helper her.

VIGTIGT: Din Sommerhus Partner kan IKKE se dine kortoplysninger, selvom vi har koden til din konto. Vi kan heller ikke booke rengøring i andre sommerhuse end dit.

UDDYBENDE GUIDE MED SKÆRMBILLEDER:

1. Gå ind på https://happyhelper.dk/ og indtast postnummer, dato og areal på sommerhuset. Tryk herefter: SE DIN PRIS

2. Ved næste skærmbillede, vælger du bare den første mulighed og trykker: VIDERE

3. Dernæst udfylder du dine oplysninger på sommerhuset. Læs generelle betingelser og privatlivspolitik. Sæt flueben i boksen om at du har læst og forstået. Tryk: VIDERE

4. Indtast herefter, navn, email og din kode. Tryk: VIDERE

5. Herefter når du til nedenstående skærmbillede. Her trykker du på de 3 stiplede linjer

6. Tryk på Min profil

7. Herefter kommer du ind på din profil, hvor du trykker på Konto

8. Her scroller du ned til: Opret nyt betalingskort. Tryk på denne

9. Udfyld felterne hvorefter dit kort er tilknyttet din konto

Herefter er du klar til at overlade din konto til os. Send evt. oplysninger om mailen der er brugt og din kode. via kontaktformularen.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Din Sommerhus PartnerHovedkontor
Kontaktoplysninger
Adresse: Dybdalsvej 10, 9220 Aalborg Øst

CVR.nr.: 40993614

Vores lokationHvor finder du os?
https://dinsommerhuspartner.dk/wp-content/uploads/2019/11/Artboard-1-600x420.png
Følg os herSociale links
Følg os på de sociale medier og vær med til at sprede budskabet, om at sommerhusejerne får mere glæde af deres sommerhus hos Din Sommerhus Partner
https://dinsommerhuspartner.dk/wp-content/uploads/2020/01/dsp-negative-LOGO-footer.png

© Copyright 2020. Alle rettigheder forbeholdes Din Sommerhus Partner.