fbpx

Henter siden, Et øjeblik...

Lad os administrere adgangen til dit sommerhuset!Danalock´s smarte låsesystem

Din Sommerhus Partner arbejder sammen med Danalock, som har udviklet et smart låsesystem, der gør dit sommerhus nemt og sikkert at administrere adgangen til.

Din Sommerhus Partner tjener ikke på dette produkt, men ser det som en nødvendighed, for at kunne yde den bedste service overfor dig og dine gæster
https://dinsommerhuspartner.dk/wp-content/uploads/2020/01/press_app_hand_door.png

Låsesystemet fra Danalock er virkelig smart. Det gør det muligt for os at kontrollere koderne til dit sommerhus. Du kan også vælge selv at administrere adgange til sommerhuset. Dette vil være at foretrække, hvis du vælger vores basis løsning til 199,- om måneden.

Danalocks låsesystem består af 3 elementer, der gør det muligt at kommunikere med din lås, selvom du måske sidder på den anden side af kloden.

1. Danalock V3

Dette er selve låsen og den del hvor al teknikken sidder. Denne del er placeret på indersiden af din dør.

https://dinsommerhuspartner.dk/wp-content/uploads/2020/01/danalock-v3-smartlas.jpg
2. Danapad

Dette er det panel der skal være monteret udenfor døren, således at gæsten kan taste den i forvejen tildelte kode, når de ankommer til sommerhuset. Denne kode er kun aktiv i den periode, hvor gæsten har booket dit hus. Herefter virker denne kode ikke og en ny tildeles til næste gæst.

https://dinsommerhuspartner.dk/wp-content/uploads/2020/01/danapad-product.png
3. Danabridge

skal være tilsluttet en stikkontakt i rimelig afstand af Danalock og Danapad. Dette er den del, der for Danalock og Danapad til at kommunikere.

https://dinsommerhuspartner.dk/wp-content/uploads/2020/01/danabridge-6-590x1024-1.jpg
Når du bestiller låsesystemet fra Danalock, er det vigtigt at du først ser på hvilken type lås der er på din dør. Er den “rund/oval” eller “dråbeformet”.
Dette afgør prisen for dit låsesystem.
Størstedelen af låsene i Danmark, er en af disse 2 typer. Har du en anden type, så kontakt os. Så taler vi med Danalock om dette og finder en pris til dig.
Scandi
Den runde/ovale hedder Scandi og er den billige model. Denne koster inklusiv Danapad og Danabridge 2.310,- inklusiv moms og fragt.
(Pt kan denne findes på smarterlife.dk til 2.189,7). Køber i systemet her, så bare oplys os, så vi kan være behjælpelige med opsætningen. Vi tjener i forvejen ikke noget, når vi sælger dette system, så for os har det ingen betydning hvor det er købt!
https://dinsommerhuspartner.dk/wp-content/uploads/2020/01/scandi_door_square.png
Euro
Den dråbeformet hedder Euro og er den lidt dyrere model. Denne koster inklusiv Danapad og Danabridge 2591,25 inklusiv moms og fragt.
Hertil følger ny cylinder, samt 3 nøgler.
https://dinsommerhuspartner.dk/wp-content/uploads/2019/12/euro_door_square.png
Hvis du er i tvivl om det stadig kan betale sig at benytte Din Sommerhus Partner, tiltrods for denne engangsydelse, så se lige på beregneren på forsiden endnu engang.
  • Hyppigt stillede spørgsmål
  • Monterings video af Model Scandic
  • Monterings video af Model Euro

Er det let at montere Danalock V3?

Som det kan ses på videoerne, så er Scandi modellen klart den letteste at montere, hvorimod Euro modellen kræver lidt ekstra. Din Sommerhus Partner´s stiftere har selv testet produkterne på hjemmeadressen og begge steder blev systemerne monteret uden problemer og dette var begge steder Euro modellen.

Hvad gør min gæst, hvis de har glemt koden til min Danapad?

Har du mellem eller fuldpakkeløsningen, så er din gæst altid velkommen til at kontakte Din Sommerhus Partner, hvis de oplever problemer med låsen.

Hvordan ved min gæst hvordan låsen betjenes?

1 uge inden ankomst til sommerhuset, får din gæst tilsendt en mail, indholdende en midlertidig pinkode til din Danapad. Derudover informeres gæsten om muligheden for at downloade Danalock´s App, hvor deres e-mail på forhånd er tilsluttet systemet i en tidstidsbegrænset periode.

Din Sommerhus PartnerHovedkontor
Kontaktoplysninger
Adresse: Dybdalsvej 10, 9220 Aalborg Øst

CVR.nr.: 40993614

Vores lokationHvor finder du os?
https://dinsommerhuspartner.dk/wp-content/uploads/2019/11/Artboard-1-600x420.png
Følg os herSociale links
Følg os på de sociale medier og vær med til at sprede budskabet, om at sommerhusejerne får mere glæde af deres sommerhus hos Din Sommerhus Partner
https://dinsommerhuspartner.dk/wp-content/uploads/2020/01/dsp-negative-LOGO-footer.png

© Copyright 2020. Alle rettigheder forbeholdes Din Sommerhus Partner.