Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/dinsommerhuspartner.dk/public_html/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 4244
Græsslåning | Din Sommerhus Partner

Henter siden, Et øjeblik...

GræsslåningDin Sommerhus Partner

Gør det nemt for dig selv og lad andre slå dit græs

Hos Din Sommerhus Partner kan du også bestille en lokal entreprenør, til at komme og slå dit græs. Vi har gjort forarbejdet for dig og har hentet nogle gode aftaler hjem, hvilket gør det nemt og attraktivt for dig.

Sæsonen for græsslåning, løber fra midt april til midt oktober, hvilket svarer til 6 måneder. Med vores abonnement service, bliver det nemt at være sommerhusejer, selvom du måske bor langt fra dit sommerhus.

Du taster ind hvor stor din græsplæne er, hvor ofte den skal slås, om der skal trimmes kanter og om den skal have gødning forår og efterår.

Til sidst kan du vælge, om servicen automatisk skal fortsætte året efter, eller om du bare vil have en sæson. Bestiller du midt i en sæson, eller på et andet tidspunkt, betaler du naturligvis kun for den resterende del af sæsonen

https://dinsommerhuspartner.dk/wp-content/uploads/2019/10/lawnmower-384589_1920-640x640.jpg
  • Beregn din pris
  • Hvad er inkluderet i prisen?
  • Hyppigt stillede spørgsmål

Græsslåning

Fortæl os hvor stor din græsplæne er, hvor hyppigt den skal slås i hele sæsonen, som løber fra midt april til midt oktober.

Skal din græsplæne have ekstra kærlighed, så vælg vores tillægsydelser, hvor vi gøder din græsplæne og trimmer dine kanter
200
1

Skal din græsplæne have ekstra kærlighed, og have de bedste forhold, så vælg nedenstående tillægs produkter

Nedenfor kan du vælge, om du automatisk vil lade ydelsen fortsætte året efter. Vi trækker først beløbet, den første april det efterfølgende år.

Total inkl. momsDkr

Telefonnummer

Hvad er inkluderet i prisen?

Inkluderet i den pris, du som kunde kan se er medregnet, kørsel, den administrative del og selvfølgelig moms.

Din Sommerhus Partner tjener IKKE noget ved at formidle denne ydelse

Hyppigt stillede spørgsmål

  • Hvorfor trimmes kanterne kun 5 gange om året, når græsslånings sæsonen, strækker sig over 6 måneder

Grunden til dette, er at vi lige lader græsset vokse, den første måned, da det som regel ikke er nødvendigt at trimme kanterne efter 1 måned. Herefter trimmer vi kanterne på din græsplæne 1 gang om måneden

  • Hvis jeg vælger at tilgå ydelsen midt på en sæson, skal jeg så betale for en hel sæson?

Nej! Uanset hvornår du tilmelder dig vores service for græsslåning, så udregnes ydelsen, for resten af året. Vælger du at lade servicen fortsætte året efter, så slår vi dit græs med de intervaller, som du har indsat. Vil du ændre på dette, så kontakt os.

  • Kan jeg opsige min græsslåning, hvis jeg f.eks. fraflytter sommerhuset.

Ja, det kan du godt. Vi tager dog 1 måneds betaling, for at annullere ydelsen, da dette også skal koordineres med vores lokale entreprenør, som også skal lægge hans arbejdsplan om.

  • Hvad hvis der sker skader i forbindelse med græsslåning?

Din Sommerhus Partner har kun samarbejdspartnere, der har en forsikring, der dækker fejl ved deres udførte arbejde og i tilfælde af uheld under udførelsen. Så hvis uheldet er ude, så sker der ikke tab for dig som kunde.

Dermed kan Din Sommerhus Partner også med god samvittighed fralægge sig et hvert ansvar, hvis der skulle opstå fejl, eller uheld.

Henvend dig altid først til leverandøren af en service, hvis uheldet skulle være ude. Skulle der opstå problemer med leverandøren, så kontakt Din Sommerhus Partner og så finder vi ud af det.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Din Sommerhus PartnerHovedkontor
Kontaktoplysninger
Adresse: Dybdalsvej 10, 9220 Aalborg Øst

CVR.nr.: 40993614

Vores lokationHvor finder du os?
https://dinsommerhuspartner.dk/wp-content/uploads/2019/11/Artboard-1-600x420.png
Følg os herSociale links
Følg os på de sociale medier og vær med til at sprede budskabet, om at sommerhusejerne får mere glæde af deres sommerhus hos Din Sommerhus Partner
https://dinsommerhuspartner.dk/wp-content/uploads/2020/01/dsp-negative-LOGO-footer.png

© Copyright 2020. Alle rettigheder forbeholdes Din Sommerhus Partner.