Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/dinsommerhuspartner.dk/public_html/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 4244
Bookingplatforme | Din Sommerhus Partner

Henter siden, Et øjeblik...

Booking platformeVær synlig
flere steder

Når du tilmelder dig et abonnement gennem Din Sommerhus Partner, så lægger vi dit sommerhus på flere forskellige bookingplatforme på samme tid, såsom Airbnb, Booking.com og Homeaway.

De forskellige bookingplatforme, tager ofte forskellig kommission, når et sommerhus udlejes via deres site. Det er ikke til at komme udenom disse platforme, da det er igennem disse platforme, folk har vænnet sig til at søge efter mulige sommerhuse til deres ferier.

Når du tilmelder dig, beder vi dig vedhæfte nogle gode billeder og da du kender dit sommerhus bedst, beder vi dig også sende en god og indbydende tekst med, så vi kan sætte denne ind. Vi tillader os selvfølgelig lige at læse teksten igennem og evt. lave små rettelser.

I forhold til billeder, så kan de fleste mobiltelefoner tage rigtig gode billeder i dag, som sagtens kan bruges til at promovere dit sommerhus. Har du ikke mod på, selv at tage billederne, så kan du benytte dig af en af vores lokale fotografer, som vi sender ud til dit sommerhus.

https://dinsommerhuspartner.dk/wp-content/uploads/2020/02/Din-sommerhusparnter-640x640.png
  • Hyppigt stillede spørgsmål
  • Skal jeg have en forsikring når jeg lejer ud gennem de forskellige booking platforme?

Når du lejer dit sommerhus ud igennem de forskellige bookingplatforme, så er der ofte en forsikring tilknyttet. Vi vil dog anbefale at du selv har tegnet en forsikring, mod eventuelle uheld, tyverier og hærværk.

Din Sommerhus Partner, er formidler af udlejningen og kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle uforudsete hændelser. Vi hjælper dig dog gerne, i det omfang det er os muligt, hvis uheldet skulle være ude.

  • Hvor meget tjener jeg på en udlejning?

Udbyderne af bookingplatformene, lægger som regel en procentdel, oven i den pris som du fastsætter. De kalder som regel dette for et servicegebyr. Airbnb tager dog også som det eneste selskab 3% af indtægten på udlejningen.

Du tjener derfor den pris du sætter, minus abonnementet til Din Sommerhus Partner. Se beregneren på forsiden, hvis du er i tvivl om det kan svare sig at benytte os, som udlejningspartner.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Din Sommerhus PartnerHovedkontor
Kontaktoplysninger
Adresse: Dybdalsvej 10, 9220 Aalborg Øst

CVR.nr.: 40993614

Vores lokationHvor finder du os?
https://dinsommerhuspartner.dk/wp-content/uploads/2019/11/Artboard-1-600x420.png
Følg os herSociale links
Følg os på de sociale medier og vær med til at sprede budskabet, om at sommerhusejerne får mere glæde af deres sommerhus hos Din Sommerhus Partner
https://dinsommerhuspartner.dk/wp-content/uploads/2020/01/dsp-negative-LOGO-footer.png

© Copyright 2020. Alle rettigheder forbeholdes Din Sommerhus Partner.