Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/dinsommerhuspartner.dk/public_html/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 4244
Beskriv din VVS opgave | Din Sommerhus Partner

Henter siden, Et øjeblik...

Bestil en VVSérDin Sommerhus Partner

Lad håndværkeren gøre det han er god til, så du har tid til det DU er god til

Beskriv nedenfor din VVS opgave

De færreste har lyst til selv at stå med VVS arbejdet, da det kan have uoverskuelige konsekvenser, hvis noget går galt, eller hvis arbejdet ikke bliver udført ordentligt. Hos din sommerhuspartner, har vi fundet en lokal VVSér, uanset hvor dit sommerhus ligger.

Vores VVSér tager i mod alle typer af opgaver, men det er nødvendigt at du er så detaljeret som muligt i din opgavebeskrivelse, så der kan gives et så kvalificeret tilbud som muligt.

Skulle der være spørgsmål fra VVSéren, bliver du kontaktet.

  • Beskriv din opgave
  • Det videre forløb?
  • Hvad er inkluderet i prisen?
  • Hyppigt stillede spørgsmål
1 Kontakt information
2 Beskrivelse af opgave
  • E-mail på kontaktpersonen

Det videre forløb?

Når du har beskrevet din opgave og sendt den ind til os, så tager vi kontakt til den lokale håndværker, som udregner et tilbud.

Håndværkeren sender dig inden for 5 hverdage, et tilbud på den beskrevne opgave, hvis ikke han har yderligere spørgsmål.

Hvis du accepterer det tilsendte tilbud, overdrager vi kontakten, så den nu foregår direkte mellem dig og din håndværker.

Hvis der mod forventning, skulle være uoverensstemmelser mellem dig og din håndværker, så kontakt os endelig. Vi har på forhånd undersøgt vores håndværkere, og for os er det vigtigt at kvaliteten er i top, hver gang.

Hvad er inkluderet i prisen?

Inkluderet i den pris, du som kunde kan se er medregnet, kørsel, den administrative del og selvfølgelig moms.

Din Sommerhus Partner tager ikke noget for at formidle denne service og vi får heller ikke en procentdel af håndværkerens indtægt

Hyppigt stillede spørgsmål

  • Hvem er ansvarlig, hvis VVSéren laver fejl

Din Sommerhus Partner har kun samarbejdspartnere, der har en forsikring, der dækker fejl ved deres udførte arbejde og i tilfælde af uheld under udførelsen. Så hvis uheldet er ude, så sker der ikke tab for dig som kunde.

Dermed kan Din Sommerhus Partner også med god samvittighed fralægge sig et hvert ansvar, hvis der skulle opstå fejl, eller uheld.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Din Sommerhus PartnerHovedkontor
Kontaktoplysninger
Adresse: Dybdalsvej 10, 9220 Aalborg Øst

CVR.nr.: 40993614

Vores lokationHvor finder du os?
https://dinsommerhuspartner.dk/wp-content/uploads/2019/11/Artboard-1-600x420.png
Følg os herSociale links
Følg os på de sociale medier og vær med til at sprede budskabet, om at sommerhusejerne får mere glæde af deres sommerhus hos Din Sommerhus Partner
https://dinsommerhuspartner.dk/wp-content/uploads/2020/01/dsp-negative-LOGO-footer.png

© Copyright 2020. Alle rettigheder forbeholdes Din Sommerhus Partner.